Няма добавени продукти в любими

x

Няма добавени продукти в количката

x

ZooMall Grooming

 

Грумингът е важна част от грижата за кучето, тъй като се отразява не само на външния вид на любимеца Ви, а и подобрява хигиената, намалява риска от заразяване с паразити по кожата и понижава шанса за различни здравословни проблеми (кандидоза, дерматити, драскотини или други кожни заболявания).

Ние от фризьорски салон за кучета ZooMall Grooming Ви предлагаме голямо разнообразие от услуги - подстригване, оформяне, къпане и изсушаване, разресване, сваляне на мъртва козина и подкосъм, изрязване на нокти, чистене на уши и др. Индивидуалното отношение и внимание към любимците, както и коректността към стопаните са основните ценности, с които се гордеем.

Винаги сме насреща за съвети относно отглеждането и възпитанието на Вашия най-добър приятел! С удоволствие ще отговорим и на всички ваши въпроси, свързани с груминг процедурите и поддръжката на козината.

Даваме всичко от себе си груминг процедурите да бъдат едно приятно изживяване за четириногите. Подстрижката може да бъде както по стандарт, така и съобразена изцяло с Вашите желания. Не използваме упойка и не работим с агресивни любимци.

Разчитайте на нас!

Dog1
Dog2
Dog3
Услуги
Hook
 
Подстригване на кучета

Подстрижката на любимеца Ви може да бъде както по стандарт, така и съобразена с Вашите желания. Разбира се, ние сме насреща за консултация при избора, като ще Ви предложим няколко варианта, съобразени с косъма и породата на кучето Ви. Всяка процедура при нас се извършва с дезинфекцирани професионални инструменти с повишено внимание към хигиената и безопасността.

Къпане и изсушаване Hook
 

За повечето породи кучета препоръчваме къпане всеки месец, като за целта използваме професионална съвременна козметика, която не само премахва неприятната миризма, а и прави косъма гладък, лъскав и жизнен.

Оформяне Hook
 

За добрата хигиена и външен вид на всяка порода е препоръчително да се извършват определен набор от процедури на всеки месец и половина. Това са почистване на лапичките от космите между възглавничките, очи, уши, интим, дупе и подравняване на дължината на козината при дългокосместите породи.

Изрязване на нокти Hook
 

За дребните породи тази процедура е добре да бъде извършвана веднъж месечно, тъй като разходките им не са толкова дълги и не успяват да си изпилят ноктите по естествен начин. Същото важи и за някои едри кучета, тъй като късите нокти са изключително важни за правилното стъпване и разпределяне на тежестта върху лапичките.

Разресване Hook
 

Знаем, че това е една от най-неприятните за кучетата процедури, тъй като при разресването понякога се получава скубане, точно както при хората. Ето защо използваме балсами, масла, спрейове и друга професионална козметика, за да направим изживяването по-приятно за любимеца Ви. Силно препоръчваме да не допускате възникването на спластявания по козината.

Почистване на уши Hook
 

Препоръчваме тази процедура профилактично, тъй като по този начин се намалява рискът от проблеми в тази област. При видими замърсявания или неприятна миризма почистването на ушите е задължително, за да не се влоши състоянието на любимеца Ви.

Сваляне на мъртва козина и подкосъм Hook
 

Знаете колко неприятно е постоянно да събирате космите на любимеца си навсякъде в дома си. Точно заради това е изключително важно мъртвата козина и ненужното количество подкосъм да бъдат редовно изресвани, независимо дали става въпрос за късокосмести или дългокосмести породи.

Запазете час за фризура на вашия домашен любимец на Адрес: Зоомагазин ZooMall, София 1407, бул. Черни Връх 100, Paradise Center, етаж -1

Често задавани въпроси

Какво включват груминг услугите?

Груминг услугите, които ви предлагаме в нашия зоомагазин ZooMall, са следните:

  • Подстригване и оформяне;
  • Къпане и изсушаване;
  • Изрязване на нокти;
  • Разресване;
  • Почистване на уши;
  • Сваляне на мъртва козина и подкосъм.

Задължителни ли са груминг услугите?

Груминг услугите не са задължителни, но е силно препоръчително. С тяхна помощ ще се погрижите по най-добрия начин за здравето на вашия домашен любимец и затова да се чувства добре.

Процедури като къпане, разресване, почистване на уши и рязане на нокти често се оказват предизвикателство за стопаните, затова ние сме насреща.

Как мога да се свържа с вас при въпроси или запазване на час?

За запазване на час или при въпроси можете да се свържете с нас по два начина: