Няма добавени продукти в любими

x

Няма добавени продукти в количката

x

Доставка

Поръчаните продукти от онлайн зоомагазин ZooMall се доставят от куриерски фирми до Вашата врата.
След всяка направена поръчка ние се свърваме с Вас, за да уточним поръчаните продукти и да Ви уведомим за деня на доставка.

Населени места.
Онлайн зоомагазин ZooMall извъшва доставки, чрез нашите партньори до всички населени места на територията на република България.

Срокове.
Сроковете на доставка зависят от населеното място, което сте посочили, включително доставките в събота. Доставки в събота се извършват само до офис на куриерската фирма.
Консултант на онлайн зоомагазин ZooMall ще се свърже с Вас, за да отговори на Вашите въпроси и да уточните деня на доставка.

Възможно е при направата на Вашата поръчка, този продукт вече да е изчерпан. Ако съответния продукт липсва, ще се свържем с Вас на посочения телефонен номер или имейл. Ако продукта е наличен, той ще Ви бъде доставен в уговорения срок.

Всички населен места на територията на Република България, доставките се извърват до 24 часа, след получаване на мейл за променен страус "Завършена".
В случай, че населеното място се обслужва по график на куриерската фирма, доставката ще се извършва по съотвения график.
*Всички доставки се извършват след потвърждение от нас по телефона.
*Поръчки направени в събота или неделя, ще бъдат обработени в понеделник.

Цена на доставките.
Всички доставки независимо от населеното място и времето за изпълнение се таксуват както следва:
-за поръчка до 69.99 лв. - 6,00 лв. доставка
-за поръчка над 70 - безплатна доставка
Фиксиран час за доставка, се заплаща допълнително - 3,00 лв.

Желаем Ви приятно пазаруване в онлайн зоомагазин ZooMall.bg!