Няма добавени продукти в любими

x

Няма добавени продукти в количката

x

Общи условия

Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да използвате информацията в уеб сайта! Използвайки Онлайн зоомагазина „ZooMall”, се счита, че сте съгласни с тези условия. Всички места думата и фразата ZooMall, зоомагазин ZooMall, онлайн зоомагазин Zomall, недвусмислено отговаря на дружеството ЗОО МОЛ ООД. ZooMall си запазва правото да променя тази условия, като актуализира публикацията на сайта.


Регистрация:

Чрез регистрация, клиента генерира уникално потребителско име /имайл/ и парола, с които се отличава и идентифицира в Онлайн зоомагазин „ZooMall” .
Получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, предлагани от Онлайн зоомагазин „ZooMall”, както и да отказва изпълнението им по надлежният ред.
Преминаването през процеса на поръчка на Онлайн зоомагазин „ZooMal” има силата на договор за покупко-продажба. Задълженията по този договор сe смятат за изпълнени с доставката на стоката, която сте поръчали.


Защита на лични данни:

С цел закупуването на продукти или услуги от Онлайн зоомагазин ”ZooMall”, Вие предоставяте лични данни. Ние използваме тази информация, за да можем да изпълним направената от Вас заявка. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. Онлайн зоомагазин ”ZooMall” използва личната информация, единствено с цел да подобри услугите, които Ви предлага.

Изпратената от Вас информация НЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯ на трети лица.


Цени и характеристики на стоките:

Посочените цени в онлайн магазина са крайни с включено ДДС.

Характеристиката на всяка стока съдържа снимка, заглавие и цена. Основните характеристики и цени на стоките са неизменна част от всеки продукт. Стойността на доставката не е включена в цената на продукта, тя може да бъде видяна в секция „Доставка”.
Описанията на продуктите са единствено с информационна цел, за да ви улеснят по време на пазаруване. Въпреки, че те са базирани на информация, подадена от производителите, ние препоръчваме винаги да четете етикетите и информацията на опаковката преди да използвате продукта. Имайте предвид, че продуктите и тяхното съдържание, подлежат на промяна. ZooMall.bg не може да поема отговорност за неточна информация.


Поръчка:

Доставката на стоки става след регистрация на клиента и направена поръчка за доставка на стока. В поръчката клиентът посочва начин на плащане и телефонен номер за връзка. Всяка валидна и приета поръчка получава служебен номер, като клиента получава потвърждение на посочения от него имейла. Онлайн зоомагазин "ZooMall" си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина, ако попълнените данни на клиента не са валидни, ако клиента фигурира в нашата база данни като некоректен потребител, или ако няма наличност от поръчаната стока. Чрез имейл клиентът бива уведомен за липсата на даден продукт от поръчката. Потвърждението на поръчката става в рамките на работния ден.
Клиентът може да откаже поръчката. Ние не можем да променяме Вашата поръчка с оглед да това постъпилата информация /поръчка/ към нас да не може да се манипулира. В случай на отказ от поръчка, ако клиентът е заплатил сума с кредитна или дебитна карта, тя се възстановява по сметката на клиента.


Плащане:

Плащането може да бъде извършено:
- с наложен платеж на куриера при доставка на стоката
- с дебитна или кредитна карта
- с банков превод
- чрез системата Epay.bg


Доставка и цени за доставка:

Поръчаните продукти от онлайн зоомагазин ZooMall се доставят от куриерски фирми до Вашата врата. Онлайн зоомагазин ZooMall извъшва доставки, чрез нашите партньори до всички населени места на територията на република България.
Сроковете на доставка зависят от населеното място, което сте посочили, включител доставките в събота. Доставките се извъшват предварително по установен график от куриеските фирми, с който онлайн зоомагазин ZooMall работи.
Доставките се извършват до всички населени места до 24 часа, след потвърждение от наша страна по телефона. В случай, че има забавяне по вина на куриерската фирма, ZooMall не носи отговорност. Поръчки направени в събота или неделя, ще се обработят в понеделник.

Всички доставки независимо от населеното място и времето за изпълнение се таксуват както следва:
-за поръчка до 49.99 лв. - 6,00 лв. доставка
-за поръчка над 50 - безплатна доставка
Фиксиран час за доставка, се заплаща допълнително - 3,00 лв.


Промяна на цените:

Онлайн зоомагазин ZooMall има право да променя цените по всяко време без да е длъжен да уведомява предварително потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на поръчката.


Връщане на стока:

Клиентът има право да се откаже от сключен договор за покупка на стоки в срок от 14 работни дни, считано от датата на получаване на стоката. В случай на отказ, Ви молим получените от нас стоки да не са използвани, цялостта на опаковката да не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена, както да бъде съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество. При отказ от договора, стоките трябва да бъдат върнати за сметка на купувача в тяхното първоначално състояние, опаковката, в която нормално се предлагат в търговската мрежа и със съпровождащата ги документация, предоставена от куриера. В противен случай, прекратяването на договора става след договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката. Парите се възстановяват на клиента по банков път в срок до 7 дни. след почаване на върнатата стока. Подаване на уведомяване за отказ от договор, връщане на стоки и подаване на жалби можете да извършите на адрес: гр.София, кв. „Света Троица” бл. 303В, вх. 1, ет. 3, ап.8 или на нашия имейл адрес: office@zoomall.bg или в някой от нашите магазини.


Препратки към други уеб сайтове, собственост на трети лица:

Препратките от този сайт към други уеб сайтове собственост на трети лица са предоставени единствено и само за ваше удобство. Онлайн зоомагазин „ZooMall” не поема никаква отговорност за тяхното съдържание. При посещението си в някои от тези сайтове, вие правите това изцяло на своя отговорност и на свой риск.

Желаем Ви приятно пазаруване в ZooMall.bg!